Hanna Rapatti

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 450

Yrittäjä, virkavapaalla oleva erityisopetuksen rehtori ja oppilashuollon esimies, KM.

Olen 51-vuotias kolmen teinin äiti ja lähiomaisen edunvalvoja.

Olen työskennellyt erityisopetuksen rehtorina Hollolassa 10 vuotta. Viimeiset vuodet olen toiminut myös oppilashuollon esimiehenä. Suoria alaisia minulla on ollut vajaat 50 henkeä. Tällä hetkellä olen virkavapaalla rehtorin virasta ja aloittanut yrittäjänä lastensuojelussa.

Työurani varrella olen toiminut oman työni ohella Hollolan hyvinvointijohtajan sijaisena useaan otteeseen. Tiedolla johtaminen on minulle tärkeää. On kuitenkin tärkeää huomata, ettei tieto ole vain lukuja. Jokaisen numeron takana on ihmiskohtaloita ja oikeita ihmisiä. Inhimillisyyttä ei pidä päätöksenteossa unohtaa.

Olen toiminut usean vuoden ajan Päijät-Hämeen seudullisessa sivistysjohtajien ryhmässä ja edustanut seudullista perusopetusta erilaisissa lasten ja nuorten mielenterveyspalveluiden kehittämistyöryhmissä, yhteistyössä lastensuojelun ja erikoissairaanhoidon kanssa. Vahvuutenani onkin verkostotyö sekä laaja-alainen osaaminen lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Politiikkaan siirryin jäätyäni virkavapaalle viime keväänä. Tällä hetkellä olen Lahti-Hollola vesilaitoskuntayhtymän hallituksen puheenjohtaja, Koulutuskeskus Salpauksen tarkastuslautakunnan jäsen, HATin hallituksen jäsen ja Hollolan elinvoimavaliokunnan sekä Hollolan valvontajaoston varajäsen. Lisäksi toimin Mente-säätiön hallituksen jäsenenä jo toista vuotta.

Aluevaaleihin lähdin mukaan, sillä mielestäni kaikilla päijäthämäläisillä on oikeus laadukkaisiin ja helposti saavutettaviin sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Vuonna 2020 sain valtakunnallisen Arjen Turvaaja- palkinnon lasten ja nuorten eteen tehdystä työstä.

Lasten ja nuorten mielenterveys ja erityisesti nuorille ja heidän perheilleen suunnatut matalan kynnyksen ennaltaehkäisevät palvelut ovat minulle tärkeitä. Niitä ei voi keskittää, sillä palveluiden on oltava siellä missä lapset ja nuoret sekä heidän perheensä ovat.

Löydät minut Facebookista, Instasta ja Twitteristä.

Ja tietysti Hollolan Kokoomuksen ikiomasta vaalikoneesta! Kysy sinä- minä vastaan.

Pidetään toisistamme huolta!