Terttu Pohjolainen

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 442

Haluan olla mukana rakentamassa parhaan mahdollisen sairaanhoidon, terveydenhoidon, ikääntyvien hoivan sekä muut sosiaalipalvelut ja pelastuspalvelut kaikille päijäthämäläisille kaikissa kunnissa. Siihen käytän ammattitaitoani, arkijärkeä ja sydäntä. 

Minulla on pitkä ja monipuolinen koulutus ja työkokemus sosiaali- ja terveysaloilta eri tehtävistä. Puolustan rohkeasti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten osaamista, työtä, hyvinvointia ja työolosuhteiden kehittämistä.

Nykyisin teen työtä lähihoitajien opettajana.  Sosiaali- ja terveysalan tehtävät ovat minulle tuttuja käytännön työtehtävien, kehittämis- ja esimiestyön sekä hallinnon näkökulmasta. Olen ollut sairaanhoitajan, diakonissan ja opettajan tehtävissä, sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksen esimiestyössä sekä vammaispalvelujen tehtävissä toiminnanjohtajana.   

Kuntapäättäjänä minulla on pitkä kokemus luottamustehtävistä. Olen ollut myös Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän luottamustehtävissä ja aiemmin Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirissä mm. hallituksen jäsenenä ja eettisessä toimikunnassa. Edustan Kokoomusta.  

Voin luonnehtia itseäni ahkeraksi, rohkeaksi, empaattiseksi ja asioihin paneutuvaksi vastuunkantajaksi. Olen kehittäjä ja uudistaja. Mielelläni etsin ratkaisuja vaikeisiin kysymyksiin.  Elän ihan tavallisen ihmisen arkea. Teen työtä. Huolehdin perheestäni. Nautin luonnossa liikkumisesta.   

Olen valmis tehtäviin Päijät-Hämeen hyvinvointialueella – odotan, että sinä tuet minua omalla äänelläsi – se vaikuttaa nyt!

Lue lisää ja ota yhteyttä:

Facebook:

https://www.facebook.com/pohjolainen.terttu

Twitter:

https://twitter.com/pohjolainent