Marko Arjoranta

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 398

Olen 36-vuotias, kahden lapsen perheenisä ja aviopuoliso. Työskentelen isännöitsijänä ja toimin myös yrittäjänä. Harrastan sulkapalloa, panssarikilta -toimintaa, luonnossa liikkumista ja mökkeilyä.

Työhistoriani sisältää moninaiset asiakaspalvelu -tehtävät, turvallisuusalan vankan kokemuksen operatiivisista tehtävistä aina eritasoisiin esimiestehtäviin. Hoiva-alalla olen päässyt tutustumaan ikäihmisten palveluiden toteutukseen kuin varhaiskasvatuksen arkeen.

Pidän itseni kehittämisestä ja ihmisten kanssa tehtävästä työstä. Olenkin opiskellut useita tutkintoja, joista on hyötyä johtamisen, hallinnoinnin ja talouden parissa. Kaikessa toiminnassa tulee pitää keskiössä ihminen ja hänen kohtaamisensa.

Näen asiat laaja-alaisesti ja tahdon kehittää asioita taloudellisten reunaehtojen mukaisesti. Hankalatkin asiat ovat ratkaistavissa, kunhan löytyy tahtotilaa niiden hoitamiseen.

Olen saanut toimia useissa luottamustehtävissä ja perehtyä poliittiseen päätöksentekoon.

Tavoitteenani on saada tasapuoliset ja toimivat palvelut Päijäthämäläisille. Palveluiden on oltava saatavilla nopeasti sekä kattavasti. Hankinnat on suoritettava keskitetysti ja ne tulisi kohdentaa akuutin tarpeen mukaisesti. Pidän monipuolisten palveluiden kehittämisestä, kuten tarpeenmukaisista digipalveluista. Tulevaisuuden eritoimintamalleihin tulee panostaa tarvittava määrä resursseja.

– Me teemme yhdessä enemmän –