Heidi Korhonen

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 417

Olen 34-vuotias ja perheeseeni kuuluu avopuoliso sekä alakoulu ikäinen tytär. Olen ehdolla aluevaaleissa.

Olen työskennellyt sote-alalla yli 15 vuotta, niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla, monipuolisesti erilaisten työtehtävien parissa. Tällä hetkellä toimin yksityisen sektorin palveluksessa, ikäihmisten ympärivuorokautista hoitoa tarjoavan hoivakodin johtajana. Koulutustaustani on sote-alalta sisältäen perustutkintojen lisäksi hallinnon ja yritysjohtamisen koulutusta.

Luottamustehtävissä olen alkutaipaleella, toimin varajäsenenä hyvinvointivaliokunnassa.

Lähdin aluevaaleihin ehdokkaaksi siksi, että haluan olla mukana kehittämässä nykyaikaisia sote-alan ja pelastuslaitosten palveluita. Yhteiskuntamme on uuden ja tärkeän asian edessä, miten turvataan tulevaisuudessa kaikille tasavertaiset sote- ja pelastuspalvelut.

Sote-alan työkokemukseni auttaa ymmärtämään kokonaisvaltaisesti sote-palveluita ja vahvuuteni on erilaisten palveluprosessien kehittäminen sekä taloudellinen ajattelutapa, maalaisjärjellä varustettuna.

Olen sitä mieltä, että hoitoon pitää päästä silloin kun hoitoon on tarve. Palvelut pitää järjestää monituottajamallia hyödyntäen, yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, asiakkaan etua ajatellen.

Lisää ajatuksistani ja kampanjastani voit lukea:

Facebook: Heidi_Korhonen aluevaaliehdokas Päijät-Häme

Instagram: aluevaaliehdokas_heidikorhonen