Vesa-Pekka Hirvioja

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 423

Moi! Olen 62v pohjoisesta tänne Hämeeseen kotiutunut toisen kauden kunnanvaltuutettu. Perheeseeni kuulu vaimo ja kaksi aikuisiän kynnyksellä olevaa tytärtä. Urheilu, liikunta ja sitä kautta kokonaisvaltainen hyvinvointi läpi elämän on lähellä sydäntäni. Toimin aktiivisesti vieläkin Hämeenlinnan ja Forssan seudun urheiluseuroissa kunnallisten tehtävien lisäksi. Olen ehdottomasti enemmän toimija kuin korulauseiden esittäjä. Pidän itseäni tasapuolisena, rehellisenä ja sanojeni mittaisena miehenä, tehdään eikä meinata.

Nyt meillä on oikeasti vaalit, jotka koskettaa meitä kaikkia. Tämä on meidän yhteinen asia. Sote- ja pelastuspalvelut tulee olla meidän kaikkien saavutettavissa, joustavasti ja kustannustehokkaasti, asut sitten Hämeenlinnassa, Hattulassa tai täällä Humppilassa.

Työuran kautta pelastusala ja turvallisuus on tuttua. En ole terveys-, enkä talousalan ammattilainen, mutta ihan varmasti otan asioista selvää ja muodostan oman kantani asiantuntijoita kuunnellen. Tämä ei ole mitään tähtitiedettä, maalaisjärjellä pärjää varmasti.