Timo Nuora

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 450

Olen 48- vuotias perheenisä ja insinööri Hausjärveltä. Ikävuosistani yli 40 olen asunut Hausjärvellä. Mutkat on tultu tehdyksi Hyvinkäälle ja Helsinkiin.

Omat lapseni ovat jo 18-, 20- ja 22- vuotiaita. On mukava seurata heidän itsenäistymistään ja oman elämänsä aloittamista vastuuta itsestä ja muista ottaen. Koti on itsenäistymisestä huolimatta paikka, johon saa aina tulla turvaan ja uusia ajatuksia ammentamaan.

Aina olen ollut kaikenlaisissa yhdistys-, urheiluseura- ja talkootouhuissa mukana. Se lienee ainakin yksi sellainen asia, joka on seurannut ja tulee seuraamaan minua läpi elämäni. Politiikan yhdistystoiminnan saralta minulla alkoi 4. valtuustokausi. Kolme kautta valtuutettuna, perusturvalautakunnan jäsenyys, teknisen- ja ympäristölautakunnan  puheenjohtajuudet tulivat tutuiksi. Ainakin omasta mielestäni olen jonkinlaisen poliittisen ”eskarin” käynyt läpi.

Millainen sitten olen? Yhteistyön kautta löytyy yleensä paras ratkaisu ja lopputulos. Se on monen mielipiteen ja asian summa, ei erotus. Siksi on tärkeää kuunnella, eikä vain puhua. Talouden ja erityisesti sen kunnossa olemista ei koskaan voi korostaa liikaa. Talouden ollessa kunnossa, vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on yleensä paljon enemmän ja päätökset ovat omissa käsissä. Hyvinvointi lähtee siitä, että hoitoon ja palveluihin päästään ilman kohtuuttomia jonotusaikoja. Apu on saatava silloin, kun tarve on.