Pia-Nina Mohr

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 449

Minua määrittävät asiat ovat kaksi aikuista lasta, yhteiskunnallinen vaikuttaminen vapaaehtoistyössä ja eri luottamustehtävissä sekä runsas 20-vuotinen taival MS-sairauden kanssa.

Olen toiminut Hämeenlinnan Sote-lautakunnan jäsenenä 2017-2020 ja toimin edelleen Hämeenlinnan vammaisneuvoston puheenjohtajana, Neuroliiton hallituksen jäsenenä, Maskun neurologisen kuntoutuskeskuksen neuvottelukunnassa, Kanta-Hämeen neuroyhdistyksen puheenjohtajana ja Hämeenlinnan seurakuntayhtymän Kirkkovaltuustossa.

Koen tärkeänä asiana nuorten hyvinvointiin vaikuttavat asiat, etupäässä mielenterveys. Vammaisten henkilöiden hyvinvointi on erityisen lähellä sydäntäni. Mielestäni tärkeätä on vapaavalinta palveluihin jatkossa. Tulevassa hyvinvointialueiden sosiaali ja terveyspalveluiden järjestämisessä on kiinnitettävä huomio palvelutasoon. Mm. kuinka palvelut taataan alueen laita-alueille, miten vaikutan itse mitä palvelua saan käyttää ja kuinka voimme jatkossa elää hyvinvointivaltiossa niin ettei kustannukset kohoa kestämättömiksi.