Pasi Tervasmäki

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 469

Olen 44-vuotias hämeenlinnalainen Valtiontalouden tarkastusviraston (VTV) palveluksessa oleva HT- ja JHT-tilintarkastajatutkinnot suorittanut hallintotieteiden maisteri. Vannon elinikäisen oppimisen nimeen ja suoritan parhaillaan oppisopimuskoulutuksena lähiesimiestyön ammattitutkintoa. Olen työskennellyt VTV:ssä vuodesta 2002 lähtien. Lokakuussa 2021 julkaistiin laillisuustarkastuskertomus ”Koronaepidemian johdosta myönnetyt suorat yritystuet – Tukien kohdentuminen ja hallinnointi epidemian alkuvaiheessa”. Toimin edellä mainitussa tarkastuksessa projektipäällikkönä.  

Vuodesta 2018 alkaen olen toiminut myös VTV:n luottamusmiehenä sekä Akavan jäsenliitto Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n hallituksen jäsenenä olen nyt kolmatta vuotta. Olen elokuusta 2021 lähtien ollut Hämeenlinnan tarkastuslautakunnan jäsen. 

Olen hyvän hallinnon ja yhteisten varojen asianmukaisen käytön tinkimätön puolestapuhuja. Yhteisten rahojen asianmukainen ja tehokas käyttö luovat meille kaikille hyvät, tasapuoliset ja turvalliset elämisen ja yrittämisen puitteet. Näiden asioiden toteutuminen tulee turvata myös Kanta-Hämeen hyvinvointialueella. Asun vaimoni ja kahden alakouluikäisen poikamme kanssa. Vapaa-aikaani käytän mm. hiihtämisen ja poikien jalkapalloharrastuksen parissa. Toimin vanhemman poikani jalkapallojoukkueen (HJS) rahastonhoitajana. Kannustamista, kuskaamista, kustantamista ja kirjanpitoa.