Miia Antin

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 409

Yhteistyökyky ja kokemus ovat taitoja, jotka omaan ja niitä tarvitaan, kun lähdemme perustamaan ihan uutta hyvinvointialuetta peruspalveluiden järjestämiseen.

Takanani on kahdenkymmenen vuoden kokemus paikallispolitiikasta kotikunnastani Hattulasta. Lisäksi olen toiminut lukuisissa seudullisissa, maakunnallisissa sekä myös valtakunnallisissa luottamustoimissa. 

Ammatiltani olen varainhoitaja ja parinkymmenen vuoden työurani olen tehnyt yksityisellä sektorilla talousasioiden parissa. Työssäni liikun paljon ja ympäri Suomea, jolloin arjessani näen erittäin hyvin koko maan talouden toimijoita, yhteiskunnan rakennetta sekä ihmisten arkea.

Ennen kaikkea olen ihminen, joka pystyy tekemään yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, kuntarajat ylittäen ja yhteiskuntaa uudistaen. 

Haluan, että olemme rakentamassa aidosti uutta hyvinvointialuetta ihmisistä välittäen ja kantaen vastuun taloudesta. Tähän tarvitsemme mukaan kaikki toimijat niin yksityiset kuin julkiset. Lisäksi tarvitaan aatetta, lämmintä sydäntä sekä vahvaa tahtoa tehdä työtä yhteisten asioiden eteen. Sitä lähden tekemään.