Markku Lemola

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 443

Maatalousyrittäjä, (sopimus)palokuntalainen

Suomen sopimuspalokuntien liiton Kanta-Hämeen alueosaston varapuheenjohtaja, Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen laajennetun johtoryhmän jäsen vuodesta 2014

Hyvinvointialueen tulee pystyä tuottamaan alueellaan tarvittavat sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut ammatillisesti, laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja optimoidusti hyödyntäen tulevaisuudessa monimuotoisia palvelun tuottamisen vaihtoehtoja.

Arkipäivässä ihmisten tarvitsemien palvelujen tulee olla helposti ja nopeasti saatavissa ja tavoitettavissa niin taajamissa kuin maaseudullakin. Hyvinvointialueille siirtyvät palvelut ovat kansalaisten peruspalveluja, jolloin niiden toimivuus on pystyttävä turvaamaan myös häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa. Tämä saavutetaan parhaiten yhdessä hyvinvointialueen, yrittäjien ja yritysten sekä järjestöjen kanssa yhdessä.

Haluan tuoda osaamiseni ja yhteistyökykyni yrittäjänä ja kokeneena järjestötyön joukkuepelaajana käyttöön hyvinvointialueen rakentamiseen, jolla turvataan entistä vaikuttavampien palvelujen saatavuus tulevaisuudessa.