Leevi Vekka

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 471

Olen 26-vuotias syntyperäinen Hämeenlinnalainen. Koulutukseltani olen tradenomi. Opiskelujeni ajan asuin Tampereella. Vaihto-opiskelijana Kosovossa opiskelin kansainvälistä politiikkaa. Tuota kokemusta pääsin syventämään harjoittelulla Suomen suurlähetystössä, sekä ulkoministeriössä Helsingissä. Perhetaustani on yrittäjä- ja vaikuttajahenkinen monen sukupolven ajalta.

Opiskelujeni jälkeen veri vetikin takaisin kotikaupunkiin ja hakeutuminen kuntapolitiikkaan vuoden 2021 kuntavaaleissa tuntui luontevalta. Vaaleissa pääsin varavaltuutetuksi, sekä sain luottamustehtävän Koulutuskuntayhtymä Tavastian tarkastuslautakunnasta. Vaalien jälkeen olen ollut aktiviinen puolueessa kouluttautuen ja hankkimalla lisää kokemusta, mistä kipinä syntyikin aluevaaliehdokkuudelle.

Sote-uudistus on suurin Suomessa tehty muutos sitten itsenäisyyden, joten sen hallitun täytäntöönpanon tärkeyttä ei voi painottaa tarpeeksi. Kannan huolta hyvinvointivaltion tulevaisuudesta rapautuvan huoltosuhteen varjossa, ja haluan varmistaa maallemme elintärkeiden sote- ja pelastuspalveluiden toiminnan niin omalle, kuin tulevillekin sukupolville. Siksi olen ehdokkaana aluevaaleissa 2022.

Ota seurantaan: