Kari Aaltonen

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 404

Olen Kari Aaltonen, 52 vuotias Hämeenlinnalainen, asun Hauhon pitäjässä. Yrittäjä, osin eläkkeellä. Yhdistysaktiivi, kolmen aikuisen lapsen isä ja kolmen lapsenlapsen vaari. Harrastan mm. moottoripyöräilyä, hiihtoa, kävelyä, jne. liikuntaa monessa muodossa. Olen syntynyt, käynyt kouluni sekä harrastanut Hämeenlinnassa. Hämeenlinna/ Häme on vahvasti osa identiteettiäni.

Olen aktiivisesti mukana monessa yhdistyksessä, toimien puheenjohtajana, varapuheenjohtajana sekä hallituksen jäsenenä.

Toimin mm.

-Ehyt ry.n hallituksessa,

-Raittiuden ystävät ry.n hallituksessa

-SILTA-yhteistyöryhmän varapuheenjohtaja

-Raittiusyhdistys Sarastus ry. puheenjohtaja

-HRoF (Honda Riders of Finland) hallituksessa.

Olen ehdolla aluevaaliehdokkaana, koska haluan vaikuttaa maakuntani Kanta-Hämeen sote-asioihin, sekä toimia oman alueeni ”edunvalvojana”. 

Edessä on monenlaisia haasteita, joita haluan olla ratkaisemassa. Esim. kuinka turvata yhdenvertaiset ja laadukkaat sosiaali-ja terveyspalvelut kaikille. Miten turvata ammattitaitoisen työvoiman saanti.

Tiedän pystyväni hyödyntämään laajaa kokemustani ja tietotaitoa aluevaltuustossa. Haluan pitää esillä vahvasti nuorten, vanhusten ja toimintarajoitteisten ihmisten näkökulmia tulevaisuuden terveydenhuollossa. Haluan olla pitämässä ääntä pitäjien puolesta. Pitämässä huolen siitä, että pitäjien terveydenhuolto ja pelastusalan palvelut ja näiden palveluiden säilyessä pysyvät myös pitäjät elinvoimaisina.