Johanna Sipola

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 465

Olen 44-vuotias perheenäiti Hämeenlinnasta. Työskentelen Keskuskauppakamarissa johtajana. Toimin kuntapolitiikassa tällä hetkellä varavaltuutettuna. Politiikassa olen ollut mukana tavalla tai toisella 15 vuoden ajan. Olen muun muassa työskennellyt eduskunnassa ministerin avustajana.

Sote-uudistusta olen seurannut myös nykyisen työni puolesta. Uudistuksen onnistumisen ratkaisee se, miten järkevästi uudistus toimeenpannaan hyvinvointialueilla. Erityisesti on varmistettava, että kustannukset eivät karkaa käsistä, sillä uudistus ei saa johtaa verotuksen kiristymiseen.

Hyvinvointialueen rajalliset resurssit on käytettävä fiksusti. Yrityksiä ja järjestöjä on hyödynnettävä sote-palveluiden tuottamisessa, toimintatapoja on uudistettava ja digipalveluita lisättävä.

On tapahduttava muutos, joka parantaa palveluiden saatavuutta ja laatua – muuten koko uudistuksessa ei ole mitään järkeä. Ihmiset tarvitsevat palveluita, jotka toimivat sujuvasti ja asiakaslähtöisesti ja ovat nopeasti saatavilla silloin, kun niille on tarvetta.

Olen ehdolla, koska haluan olla mukana rakentamaan tärkeitä tulevaisuuden palveluita meille kaikille hämäläisille: perheille, lapsille, nuorille ja ikäihmisille. Uuden äärellä tarvitaan yhteistyökykyisiä, osaavia ja maalaisjärjellä varustettuja päättäjiä.

Tutustu ja ota yhteyttä:  johannasipola.com