Jaana Lähteenkorva

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 446

Olen forssalainen 47-vuotias yrittäjä, sairaanhoitaja, vaimo ja kolmen jo täysi-ikäisen lapsen äiti. Vapaa-aikanani nautin käsitöistä, mökkeilystä ja koiran kanssa ulkoilusta. Lasten koripallo harratuksessa olen toiminut aktiivisesti mukana lajin ollessa aina lähellä omaakin sydäntä aikaisemman pelaajataustani puolesta. Sielultani olen vahva joukkuepelaaja. Luonteelleni on ominaista kehittää ja etsiä uusia toimintamalleja oikeudenmukaisuuden ollessa tärkeä arvo kaikessa tekemisessä.  

Olen toiminut kuntapolitiikassa vuodesta 2012 erinäisissä tehtävissä. Päättäjänä olen yhteistyökykyinen ja asiakeskeinen. Kartan asioiden ylenpalttista politisointia ja omasta yrittäjätaustasta kumpuaa vahva ratkaisukeskeisyys.

Aluevaaleissa ja tekeillä olevassa uudistuksessa koen olevani vahvasti ns omalla kentällä. Pitkän hoiva-alan yrittäjyyteni kautta omaan vahvan näkemyksen kentän tilanteesta mitä tulee ikäihmisten, perheiden ja vammaispuolen asiakkaiden palveluihin. Valtakunnallisena toimijana on vastaan tullut erilaisia toimintamalleja ja vahvoja kokemuksia yhtälailla käytänteistä jotka toimivat kun käytänteistä jotka eivät toimi. Ohjaavana ajatuksenani kaikessa tekemisessä ja päätöksenteossa itselleni on se että pidetään keskiössä kenelle tehdään, mitä tehdään ja miksi tehdään. Tässä uudistuksessa tärkein tekijä on kuntalainen jolle meidän tulee jatkossa toteuttaa parhaat mahdolliset ja laadukkaat palvelut niiden saanti ja oikea-aikaisuus. Tämä tulee toteuttaa ymmärtäen palvelutuotannon kustannusten vaikuttavuus ja kokonaistaloudellisuus.

#aluevaalit2022

#kokoomus