Ari Laivola

Ehdokasesittely

Ehdokasnumero 438

Olen 57- vuotias maarakennusalan yrittäjä ja maanviljelijä Hämeenlinnasta. Olen aluevaaleissa ehdolla ja mielenkiinnolla paneutumassa uudistuksen toteuttamiseen ihmislähtöisesti ja kustannustehokkaasti.

Olen ollut mukana monissa eri tehtävissä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Olin Janakkalan kunnanvaltuuston jäsen ja Kokoomuksen ryhmänjohtaja vuosina 2008 – 2020 sekä samaan aikaan Hämeen maakuntavaltuuston Janakkalan edustajana. Elinkeinoelämän keskusliiton Infra-jaoston sekä kiviaines- ja ympäristöjaoksen jäsenenä olen päässyt vaikuttamaan rakennusalan lainsäädännön uudistamisen yhteydessä oleviin muutoksiin ja rakennusmääräysten laadintaan. Olen toiminut pitkään Infra Hämeen hallituksen jäsenenä sekä Janakkalan Osuuspankin edustajistossa. Aiempia muita luottamustehtäviä on mm. Koulutuskuntayhtymä Tavastian hallituksen jäsenyys 2008-2013 ja Kehittämiskeskus Oy Hämeen hallituksen Janakkalan edustajuus.  

Mottoni aluevaaleissa on  ”Järkevää päätöksentekoa ilman sidonnaisuuksia”. Haluaisin erityisesti kiinnittää huomiota kokonaistaloudellisiin ratkaisuihin sosiaali-ja terveyspalvelujen järjestämisessä. Ennakoiva ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen ja nopea hoito oikeaan aikaan takaa hyvää elämää kaikenikäisille. Erityisesti kiinnittäisin huomiota työkykyyn jo nuoresta iästä lähtien ja työntekijöiden terveyden ylläpitämiseen ja työkyvyn nopeaan palauttamiseen eri tilanteissa. Johtamisen kehittäminen siten, että alan vetovoima ja pitovoima voidaan saavuttaa ja hyvät palvelut varmistaa.

Alueellinen palo-ja pelastustoimen kehittäminen entistä toimivammaksi ja aluehallinnon muutoksen ja siirtymän toteuttaminen toimintakyky säilyttäen on tärkeää.

Lue lisää: http://www.arilaivola.fi/